Korte uitleg video's

...

Jim Koeleman

Laatste wijziging: 6 augustus 2017

1. Een snelle introductie door het pakket

In deze video neem ik je in een vogelvlucht mee door het pakket. Na het zien van deze video weet je hoe het pakket in z'n werk gaat en waar je wat kunt vinden.

...

2. Een omgeving aanmaken

In deze video leg ik je uit hoe je je eigen Crafter omgeving aanmaakt. Na het zien van deze video weet je hoe je een omgeving kunt aanmaken.

...

3. Gebruikersaccounts toevoegen

Voordat je van het pakket gebruik kunt maken, zul je gebruikersaccounts moeten toevoegen. Na het zien van deze video weet je hoe dat moet.

...

4. Bestaande data importeren (klanten/artikelen)

In deze video leg ik je uit hoe je snel en gemakkelijk bestaande data (zoals: klanten, adressen, contactpersonen, materialen en objecten) in het pakket kunt importeren.

...

5. Een werkbon aanmaken en inplannen

In deze video leg ik je uit hoe je in het dashboard een werkbon aanmaakt en deze inplant. Ook behandel ik hoe je gegevens, documenten en checklists aan de werkbon toevoegt.

...

6. Plannen met de werkvoorraad en jaarplanner

In deze video leg ik uit hoe je werkbonnen vanuit de werkvoorraad of jaarplanner in de agenda kunt inplannen.

...

7. Werkbonnen inzien, begeleiden en verwerken

In deze video leg ik je uit hoe je toegevoegde werkbonnen kunt inzien, begeleiden en verwerken. Ik behandel ook hoe je de planning van een werkbon wijzigt, de werkbon opnieuw inplant als er een extra bezoek benodigd is, en hoe je de werkbon controleert als deze voltooid is.

...

8. Checklists instellen en toevoegen aan de bon

In deze video leg ik je uit hoe je zelfstandig checklists (vragenlijsten) aanmaakt en deze toevoegt aan de werkbon.

...

9. Gebruik maken van sublocaties en objecten

In deze video leg ik je uit hoe je een geschiedenis kunt opbouwen rond gebouwdelen, ruimtes, installaties en/of machines. Ook vertel ik je meer over gekoppelde technische informatie, gekoppelde keuringen aan deze objecten en het aanmaken van servicecontracten.

...

10. Werkbon aanmaken en invullen op de iPhone

In deze video leg ik je uit hoe de Crafter iPhone app werkt. Ik vertel je hoe je de app kunt downloaden, een werkbon aanmaakt en deze invult.

...

11. Werkbon aanmaken en invullen op de iPad

In deze video leg ik je uit hoe de Crafter iPad app werkt. Ik vertel je hoe je de app kunt downloaden, een werkbon aanmaakt en deze invult.

...

12. Werkbon aanmaken en invullen op Android

In deze video leg ik je uit hoe de Crafter Android app werkt. Ik vertel je hoe je de app kunt downloaden, een werkbon aanmaakt en deze invult.

...

Recensies van gebruikers


Uit onze gebruikersbeoordelingen scoren we gemiddeld 4,4 van 5 sterren.

Een simpel en laagdrempelig pakket

Crafter is een simpel en laagdrempelig pakket. Het is erg makkelijk in gebruik, zelfs onze servicemonteur van 60 jaar wist binnen korte tijd te werken met de iPad app.

...
Marc Hoorn
Director Sales & Technical Support - Flamco Group
Strakke opzet

Ervaring met het werken van Crafter is goed. Het pakket is heel strak opgezet en erg makkelijk om mee te werken. Scheelt een hoop tijd en is een aanwinst voor Botanico.

...
Nicolette Van Der Nagel
Manager - Botanico Binnengroen Projecten