...

Digitale werkbonnen inzien en verwerken

Open de digitale werkbon en blijf op de hoogte van wat je vakmensen doen. Volg in de tijdlijn alle statuswijzigingen. Plan onvoltooide werkbonnen opnieuw in. Controleer en verwerk voltooide werkbonnen.


CRM en objectbeheer

Het pakket houdt automatisch de geschiedenis bij die op opdrachtgever-, locatie- of installatie-niveau kunt terugvinden. In deze geschiedenis kun je de wijzigingen, contactmomenten, werkbonnen, documenten, foto’s en checklists terugvinden.

...

...

Project management tool

Maak projecten aan en voeg meerdere werkopdrachten toe. Volg de status en voortgang van ieder project nauwkeurig, behaal deadlines en blijf binnen het budget. Na afronding kun je het project in een keer verwerken of factureren.


Online offerte software

Weg met Word of Excel! Met de optionele offertefunctie maak je in een handomdraai offertes op basis van vaste- of eenheidsprijzen en verstuur je deze naar je klant. Volg de offertes en voeg eventueel verkoopacties toe. Zodra de offerte akkoord is maak je met een druk op de knop een project aan.

...

...

Acties en workflows

Nooit meer een bestelling of het versturen van een e-mail vergeten. Met acties kun je de taken op kantoor delegeren. Eventueel kan het pakket deze ook automatisch toevoegen op basis van triggers, of kun je automatisch opvolgende acties instellen.


Direct online factureren

Converteer met een druk op de knop je voltooide werkbonnen of projecten naar een factuur, specificatieblad of uitvoerdersbon.

...

...

Urenregistratie weekstaten

Controleer de ingevulde dag- en weekstaten van de vakmensen. Eventueel kan het pakket automatisch de overwerktijden uitrekenen op basis van regels. Exporteer de goedgekeurde uren voor de loonadministratie.


Contractbeheer en repeterende werkbonnen

Bepaal cyclussen en voeg contracten toe aan locaties, installaties of machines. Het pakket maakt vervolgens zelf werkbonnen aan die automatisch in de betreffende week in de werkvoorraad verschijnen.

...

...

Klantportal in jouw huisstijl

Optioneel kun je je klanten toegang geven via jouw eigen klantportal, die helemaal instelbaar is in jouw huisstijl. Klanten kunnen hun eigen gegevens inzien en kunnen heel eenvoudig storingen melden, die direct in de werkvoorraad verschijnen.

...

Onderaannemers

Plan onderaannemers en laat ze een digitale werkbon invullen.

...

Materieel en machines

Plan het gebruik van machines, bijvoorbeeld hoogwerkers of boormachines.

...

GPS Track-and-Trace

Bekijk de actuele locatie van je vakmensen.

...

Statistics

Analyseer de prestaties van je buitendienst en verbeter deze.

...

Klanttevredenheid

Meet de klanttevredenheid door middel van korte e-mail enquêtes.

...

E-mail en SMS berichten

Houd je klanten op de hoogte met e-mails of SMS notificaties.

De digitale werkbon app


Gebruik de Crafter app om op een digitale manier je administratie te doen. Bekijk alle benodigde informatie, vul werkbonnen in en registreer je uren. Al je werk in één app. Voor iPhone, iPad en Android.


...

Het beste gereedschap


Wij geloven dat je de kwaliteit van je vakmensen kunt verhogen als ze het beste gereedschap hebben. Met Crafter proberen we de vakman zo goed mogelijk te ondersteunen, zodat zij de beste kunnen zijn, en nog beter kunnen worden.

...

Online agenda

Beweeg door de dag- en weekplanning en bekijk de voor jou ingeplande werkbonnen. Zie meteen wat er te doen staat en welke materialen je nodig hebt. Bel of sms de klant en houd hem op de hoogte.

Taken en vragenlijsten

Vink taken af en vul de uitgevoerde werkzaamheden in. Vul eventueel door kantoor ingestelde checklists of kwaliteitsinspecties in, bijvoorbeeld volgens de NEN2767. Bij terugkerende inspecties kun je zelf de eerder ingevulde waardes inzien als referentie.

...
...

Automatische urenregistratie, voor werkbon en dagstaat

Registreer je tijden met de handige start- en stop knoppen. Op basis van beweging van je toestel weet de app dat je aan het rijden bent, waardoor automatisch je reistijd wordt bijgehouden. Naast de werkbon is er ook een weekstaat waarop de persoonlijke werkuren kunnen worden ingevuld.


Objectbeheer met installbase

Bekijk bijvoorbeeld alle bij de locatie behorende objecten (zoals installaties, machines of gebouwdelen) of voeg ze toe. Per object kun je de documenten, foto's en technische gegevens bekijken of toevoegen.

Hierdoor heb je altijd alle benodigde informatie bij de hand en bouw je een gedetailleerde geschiedenis op.

...

...

Onderteken met een handtekening

Bepaal bij de afronding of er nog een extra bezoek nodig is, of dat de werkbon kan worden voltooid. Laat vervolgens de samenvatting door de klant controleren en ondertekenen. Optioneel kan je de werkbon direct laten afrekenen.

Functies

...

Werkbonnen toevoegen

Voeg zelfstandig werkbonnen in de app toe

...

Navigatie

Navigeer direct naar de klus

...

Taken

Vink uitgevoerde taken af en vul uitgevoerde werkzaamheden in

...

Materialen

Selecteer gebruikte materialen uit de lijst of voeg nieuwe toe

...

Uren en weekstaat

Automatische tijd registratie voor de werkbon en persoonlijke weekstaat

...

Foto's en schetsen

Maak foto's of schetsen en koppel ze aan de bon

...

Documenten

Bekijk documenten, handleiding en eerdere werkbonnen

...

Checklists

Werk checklists of (kwaliteits)inspecties af

...

Handtekening

Laat de werkbon ondertekenen met een digitale handtekening

Koppelingen en integraties

Koppel met je bestaande software


Door Crafter te koppelen aan je bestaande software, bespaar je tijd op overtypen. We hebben al koppelingen gemaakt met de onderstaande pakketten. Staat je pakket er niet bij? Geen probleem. We hebben een virtuele stekker (een zogenaamde API) ontwikkeld waarmee eenvoudig met elk pakket kan worden gekoppeld.

Probeer Crafter voor 14 dagen gratis!

En ontdek zelf waarom ruim 1.500 gebruikers je voor gingen.