Offerte tool


Maak in een handomdraai overzichtelijke offertes


Met de offerte tool maak je eenvoudig overzichtelijke offertes. Gebruik sjablonen en werkpakketten om veelgebruikte teksten en producten op te nemen. Begeleid na verzending het gehele verkooptraject met (automatische) acties. Converteer na akkoord direct in een project.


Gratis proberen
...

Werkpakketten

Met deze functie kun je vooraf combinaties van producten aanmaken. Bijvoorbeeld voor het bepalen van een m2 prijs, waar per meter 9 tegels in zitten en 30 minuten arbeid. Zet ze vervolgens eenvoudig op de offerte.

Voeg verkoop acties toe

Begeleid het verkoopproces op een perfecte manier. Zodra de offerte is verzonden kun je (automatische) acties toevoegen. Bijvoorbeeld voor het nabellen van de offerte. Maak gespreksnotities en verstuur e-mails.

Stel je eigen layouts in

Bij de offerte functie kun je werken met je eigen offerte layouts. Deze kun je makkelijk opstellen in Microsoft Word. Upload vervolgens dit bestand in de instellingen en Crafter doet de rest. Wel zo professioneel.

Structureer je gehele workflow van offertes, projecten tot facturatie.


Maak eenvoudig offertes aan en beheer verkoopacties in je CRM. Converteer de offerte na akkoord in een project. Voeg werkopdrachten toe en plan deze in bij je buitendienst medewerkers, die vervolgens via de app hun werkbonnen en urenregistratie kunnen invullen. Waarna je met een druk op de knop facturen aanmaken.

Alles in een praktisch totaalpakket, gemaakt voor ondernemers.

Verdeel in secties

Desgewenst kun je de offerte opdelen in verschillende secties, voor verschillende offerte onderdelen. Hierdoor kun je de geoffreerd posten opdelen in bijvoorbeeld: Badkamer, Keuken, Toilet. Of Bestrating, Vijver, Beschutting, etc.

Converteer naar een project

Zodra de offerte akkoord is (je hebt hem dan gewonnen), kun je hem met een druk op de knop converteren naar een project. Hier kun je de werkzaamheden inplannen. Als je gebruik maakt van de project planning, kun je dit per sectie doen.

Delegeer je buitendienst met de digitale werkbon app


Werk makkelijker, bespaar tijd en heb altijd alle informatie bij je. Vul digitaal werkbonnen in en rond deze af met een handtekening. Registreer taken, materiaal, tijden, foto's en checklists. Voor iPhone, iPad en Android.

...

Probeer nu de offerte tool van Crafter!


14 dagen gratis proberen. Geen creditcard benodigd.